Kl. 15.00: Spillerne sover

Mens spillerne hviler sig, har www.fck.dks udsendte medarbejder taget fat i fysisk træner, Anders Storskov. Anders havde følgende at fortælle:

- Buffeten vi spiste her på hotellet er det sidste store måltid spillerne får inden kampen. Til taktikmødet vil der være lidt frugt, brød og juice til de spillere som har lyst til det. Det er ikke godt hvis de spiser for meget op til kampen.

Anders Storskov kunne også komme med det præcise program for opvarmningen til kampen. Den ser ud som følger:

35 minutter før kick-off: Spillerne går på banen og varmer og fem minutter hver for sig.
30 minutter før kick-off: Fælles opvarmning for at få kredsløbet i gang.
25 minutter før kick-off: Lidt gymnastik - denne gang lidt ekstra gymnastik pga. busturen. Der trænes ryg + hofte samt stigningsløb.
20 minutter før kick-off: Udstrækning.
15 minutter før kick-off: Lidt boldspil, samt strækøvelser
11 minutter før kick-off: Hver enkelt spiller kan varme de sidste ting på egen hånd.
9 minutter før kick-off: Accelerationsøvelser
8 minutter før kick-off: I omklædningsrum.

- Sådan foregår det hver gang. Den eneste forskel denne gang er som sagt, at vi bruger lidt mere tid på gymnastikøvelser.

Peter havde et spørgsmål: Nu har jeg set de sidste par gange at i løber af efter kampen. Hvorfor er i begyndt på det?

- Det skyldes vores tætte kampprogram. Vi har ikke tid til at bruge en hel dag på at restituere. Derfor laver vi Warm-down efter kampen for de spillere der ikke har fået sig et skrub i kampen. Først går spillerne i omklædningsrummet og skifter støvler. Så indtager de nogle kulhydrater og går så ud på banen og løber et par omgange for at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Ellers er der meget stille lige nu. Trænerne og den øvrige stab sidder og sludrer over en kop kaffe i hotellets restaurant.