Kl. 16.00: Stille på hotellet - vi snakker taktik

Hans Backe har også lagt sig for at få noget hvile. Imens tog vi fat i Carsten V. Jensen og snakkede om aftenens taktiske oplæg.

Brian har spurgt til FCMs taktik. Ifølge deres hjemmeside går de udfra en kompakt defensiv og et stærkt kollektiv. Hvad mener du om det?

- FC Midtjylland er et af de bedst organiseret hold i SAS Ligaen - ikke mindst på grund af deres træner som vi har stor respekt for. At de har besluttet den taktik kommer ikke som nogen overraskelse for mig. I det sidste stykke tid har vi spillet noget rigtigt flot fodbold, og de andre klubber har fået respekt for vores spil. Vi kommer nok til at opleve, at flere og flere hold vil stille sig længere tilbage på banen og spille på kontrachancer.

- Vores to nøgleord er: 1) Holde Niveau og 2) Tålmodighed. Hvis vi undgår at blive frustreret og holder koncentrationen gennem hele kampen burde resultatet ende i en sejr til os. De eneste der kan ændre på det er vores modstander. Jeg kan godt forstå, at de vælger sådan en taktik. Hvis de valgte en mere offensiv stil kunne der ske dem samme for dem som der f.eks skete for OB i søndag.

- Så vi har altså ikke nogle store taktiske ændringer. Jeg vil først røbe startopstillingen efter taktikmødet.

Det betyder altså, at startopstillingen kan ses her på sitet i den sidste update før kampen - nemlig klokken 18.00.