Elias Jelert

Jelert klar til FCN: Tror folk får en god gang fodbold at se

Elias Jelert gik glip af sejren i Silkeborg men trænede fuldt med til lørdagens træning og melder sig fit for fight til mandagskampen mod FC Nordsjælland i Parken.

"Det gik fint, og jeg er klar til mandag, hvis der bliver brug for mig. Det var ærgerligt at gå glip af kampen i søndags, men min ankel er god igen efter den lille pause," siger Elias Jelert, der udgik af træningen forrige fredag.

Mange mål i vente?
Sæsonens første opgør mellem FCK og FCN endte 2-2 i Farum i september, og sidste forår blev der scoret hele 13 gange i de to pokalsemifinaler mellem mandskaberne. Seneste målløse opgør mod nordsjællænderne kom i maj 2018, og i de 19 Superliga-opgør siden da er der blevet scoret 63 gange, hvilket giver et snit på 3,3 mål pr. kamp. Og den 20-årige back ser frem til flere mål mandag aften:

"Det har været nogle underholdende og målrige kampe mod dem længe, og det bliver igen en fed kamp mod et hold, som vi mødte rigtig mange gange sidste år og kender godt. Vi står ganske godt til hinanden som hold, og jeg er sikker på, at det bliver et intenst opgør, hvor begge mandskaber går efter at have 'kuglen' og kontrollere kampen så meget som muligt. Så jeg tror, at folk får en god gang fodbold at se," lyder det fra Jelert.

Kynisme i søndags
Løverne tog hul på foråret i Superliga-sammenhæng med en 3-0-sejr i Silkeborg og de gode takter skal fortsættes mod FCN.

"Jeg så holdet levere en fin kamp i søndags og især være kyniske, da det gjaldt. Vi fik scoret tre gange og generelt så det godt ud, selvom vi godt ved, at vi kan spille endnu bedre og også gøre de gode perioder i kampene endnu længere. Men det var en god start, og nu handler det om at bygge på."

Fornøjelse med mange fans
Flere end 30.000 har allerede sikret sig plads i Parken til mandagens kamp, og Elias Jelert glæder sig til gensynet med de mange mennesker på Østerbro.

"Det bliver fedt at tage hul på Superligaen foran hjemmepublikummet. Vi tyvstartede jo året i Parken med kampen mod Manchester City, og vi glæder os til at spille foran fansene igen - det er altid en fornøjelse, og vi går benhårdt efter at give dem en sejr!"

Kampen mod FCN fløjtes igang mandag kl. 19.00 - find din plads på billet.fck.dk