Viktor Claesson og Elias Achouri

2-0 over FC Nordsjælland

På mål af Viktor Claesson og Elias Achouri vandt mestrene her til aften 2-0 over FC Nordsjælland foran 30.365 tilskuere i Parken.

Efter en hektisk indledning på kampen satte mestrene sig mere og mere på spillet efter det første kvarter og lagde godt tryk på gæsterne uden dog at komme til de store chancer.

Men hvad der ikke lykkedes i åbent spil og på dødbold lykkedes til fulde på en kontra, hvor Achouri sprintede hele vejen fra midten ned og slog et perfekt indlæg til bageste stolpe, hvor Viktor Claesson headede bolden i nettet.

Efter pausen var Magnus Mattsson tæt på at øge, men Andreas Hansen reddede fra spids vinkel - og efter en times spil reddede FCN-keeperen også fornemt i første omgang, da Claesson headede fra nært hold, og i næste omgang reddede Villadsen på målstregen fra Diks, inden Elias Achouri fra nært hold prikkede bolden ind til 2-0.

Nordsjællænderne pressede siden kraftigt på for en reducering og kom til flere småfarlige situationer i vores felt, men vi holdt godt stand og kørte en velfortjent sejr hjem.

Næste hjemmekamp er om knap to uger, når vi får besøg af Lyngby Boldklub søndag den 10. marts, kl. 16.00 - du finder ledige pladser til kampen lige her på billet.fck.dk