Neestrup kåret til Årets Træner

F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, er blevet kåret til Årets Træner 2023 af sine trænerkolleger i DBUs afstemning og kåring, mens Brentfords Thomas Frank og Sparta Prags Brian Priske fulgte på de næste pladser.

For Neestrup og F.C. København blev 2023 et historisk år, hvor holdet vandt The Double og kvalificerede sig til UEFA Champions League gruppespillet, hvor holdet blev nummer to i og gik videre fra gruppen, hvor Bayern München, Manchester United og Galatasaray var modstanderne.

Det har nu givet Jacob Neestrup titlen som Årets Træner:

“Jeg er selvfølgelig stolt og ydmyg over prisen som årets træner i 2023. Mange dygtige kollegaer har anerkendt det arbejde som spillerne, staben og jeg har leveret i 2023. Det betyder meget og så vil jeg helt sikkert sætte endnu større pris på den flotte hæder, når der er mere ro til at se tilbage.”

“I F.C. København var 2023 et sportsligt imponerende kalenderår. Derfor skal alle vores dygtige spillere og alle i staben have den største anerkendelse for det enorme bidrag de sammen har leveret til klubben. Tak for det!” 

“Som alle ved, så hedder kalenderåret nu 2024. Derfor er 2023 nu skubbet i baggrunden, og kun vores fælles målsætninger og ambitioner for 2024 er i fokus. Spillerne, staben og jeg selv er allerede i gang med endnu et spændende år, hvor vi sammen vil gøre vores bedste for at bringe nye minder til historien om F.C. København og dansk klubfodbold,” siger Jacob Neestrup.

Alle i F.C. København ønsker Neestrup tillykke med kåringen til Årets Træner.