Santander og Fischer jubler efter scoringen

Fischer og Santander nomineret til månedens spiller

Marts måned gav tre sejre i tre forsøg til Byens Hold og de gode præstationer har også betydet hele to flotte nomineringer til titlen som månedens spiller i Superligaen.

Både Viktor Fischer og Federico Santander kan således tage titlen, når vinderen udnævnes i næste uge. Tredje og sidste nominerede spiller er Hany Mukhtar fra Brøndby IF, der også vandt prisen i februar.

Fischer scorede i sejren over FC Helsingør og lagde også op til sejrsmålet i samme kamp, mens han også blev noteret for en assist i sejren over Silkeborg - og endnu en af slagsen i påskesejren over FCN.

Federico Santander scorede i alle tre kampe i marts, der gav sejre over AGF, FC Helsingør og Silkeborg - og scorede som bekendt også sejrsmålet mod FCN i mandags.

Månedens Spiller er den officielle kåring af den profil, der i den pågældende måned i særlig grad har gjort sig positivt bemærket i kampene i Alka Superliga. Bag kåringen står et ekspertpanel, der i denne sæson består af Peter Kjær, Morten Bruun, Flemming Povlsen, Casper Høygaard, Stig Tøfting, Martin Jørgensen, Mads Junker, Per Frimann, Peter Gravlund og Lars Jacobsen.

>> Sæsonkort til vores hjemmekampe i slutspillet fra 299,-