Stephan A: En vigtig periode foran os

Det går snart løs med Mesterskabsspillet i Superligaen, hvor første modstander for F.C. København er FC Nordsjælland i Telia Parken d. 2. april kl. 16. En kamp, der bliver den første i et forår med masser af spændende kampe:

”Det er en vigtig periode, vi har foran os. Alle kampe er meget afgørende for vores muligheder for at nå vores mål om at komme ud og spille europæisk fodbold igen. Vi har set bedre og bedre ud både offensivt og defensivt her i foråret, og vi er ved at have den base, vi skal have. Vi kan helt sikkert stadig blive bedre, men vi er på rette vej og føler, at vi har gode muligheder i alle kampe. Det har især været vigtigt at få den defensive organisation på hele holdet styrket, og det er vi nået langt med, men der er stadig arbejde foran os,” siger Stephan Andersen, der glæder sig til masser af intense opgør:

”Jeg trives meget med, at der er meget på spil, så jeg glæder mig meget til at komme i gang. Vi skal vise, at vi er på vej tilbage, hvor vi hører til og de første tre kampe er mod de tre hold over os i Superligaen, så det er en god lejlighed til at måle os med dem,” siger Stephan Andersen, der selv er helt klar igen efter sin mindre skade i læggen:

”Jeg er helt klar og super motiveret. Jeg vil altid gerne vise, at jeg er en dygtig målmand, som holdet og træneren kan stole på. Jeg er klar til at kæmpe for at vise, at jeg skal være førstemålmand i FCK, og at jeg langt fra er færdig. Mine ambitioner på holdets og egne vegne er stadig tårnhøje, så det er godt, at chancen for at vise det nu kommer,” siger Stephan Andersen.

Du kan sikre dig en plads til alle forårets hjemmekampe for bare 299 kr. for en voksen. Læs mere her.

Vi har også åbnet for salget til Derby d. 6. maj, hvor priserne starter på 100 kr. for en voksen. Se mere her.