Mathew Ryan

FCK sælger Mathew Ryan til AZ Alkmaar

F.C. København har solgt Mathew Ryan til hollandske AZ Alkmaar, og den australske målmand skifter med øjeblikkelig virkning.

Ryan kom til FCK i august 2022 og har spillet 11 kampe.

PC: Har gjort det meget stærkt for os
”Vi stod med en akut udfordring, da Kamil Grabara blev alvorligt skadet, og Maty var den perfekte løsning for os med sine evner og store erfaring," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han har præsteret meget stærkt for os og var en profil for os i Champions League-kvalifikationen. Det vil altid gøre ham til en del af vores historie, og vi har været meget glade for at have ham.”

”Efter Kamil blev kampklar igen før forventet, så har spilletiden været begrænset for Maty og han har gjort det klart, at han ønsker at spille mere fast, end han gør hos os."

"Derfor sender vi ham nu videre til en stærk klub i Holland og med en stor tak for hans indsats for F.C. København,” siger Peter Christiansen.

Ryan: Jeg har virkelig nydt min tid
“Jeg har virkelig nydt min tid i FCK. At repræsentere klubben nationalt samt opfylde en barndomsdrøm om at spille Champions League er noget, jeg vil værdsætte for evigt," siger Ryan.

"Jeg er på et stadie af min karriere, hvor det er afgørende for mig at spille fast, og derfor tager jeg dette næste skridt i karriere.

"Jeg vil gerne takke alle for at gøre min tid i FCK endnu mere speciel, og jeg ønsker alle det bedste i fremtiden," siger Mathew Ryan.

- - - - -

Alle i F.C. København takker Maty for hans indsats for klubben og ønsker ham held og lykke fremover.