Peter Ankersen

Ankersen: Vi tager til Aarhus efter tre point

Peter Ankersen kan søndag spille sin femte kamp efter han vente tilbage til København efter opholdet i Genoa. Modstanderen bliver AGF, og Peter Ankersen forventer at være del af et FCK-hold, der kommer til Aarhus efter tre point:

”FCK går man altid på banen for at vinde, uanset om vi spiller hjemme eller ude, og uanset modstanderen. Det kommer vi også til at gøre på søndag," siger Peter Ankersen.

"Alle ved, at vi ikke har fået den start på sæsonen, vi havde håbet, men jeg ved, at vi har kvaliteterne i holdet til at komme op af det hul, vi har gravet os lidt ned i."

"Vi ved også, at vi ikke får noget foræret, og at vi skal selv få os tilbage på sporet. Det skal vi bruge AGF-kampen til at starte på. Det kræver, at vi står sammen og viser, at vi har et rigtigt stærkt hold.”

Peter Ankersen
Foto: FCK.DK


Sidste sæsons bronzevindere er 3F Superligaens eneste ubesejrede hold efter de første fem runder:

”Vi har stor respekt for AGF, men lige nu handler det slet ikke om, hvem vi møder, men om at vi får det til at klikke på banen som hold," fortsætter Ankersen.

"Alt fokus er rettet mod os selv, og de ting, vi selv kan gøre noget ved for at sikre stærke præstationer. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi komer til at vinde masser af kampe, når vi rammer vores bedste niveau. Jeg føler også, at vi arbejder os tættere på det hele tiden,” siger Peter Ankersen.

FCK fans har ikke adgang til kampen på grund af Covid-19 restriktionerne, men du kan følge kampen på 3+ eller Viaplay fra kl. 18.00.
 

Peter Ankersen facts

Peter Ankersen har mødt AGF 14 gange i 3F Superligaen:

  • 9 gange med FCK = 6 sejre, 3 uafgjorte, 0 nederlag
  • 5 gange med Esbjerg = 4 sejre, 0 uafgjorte, 1 nederlag

Peters første Superligakamp var den 14. april 2010, da han kom på banen i Parken et kvarter før tid i stedet for Kian Hansen. Da førte vi 3-1 på bl.a. et mål af Hjalte Nørregaard efter syv minutter, og kampen endte 3-2 til os.

Peter har spillet 185 Superligakampe for FCK og Esbjerg, heraf 180 fra start.