Jonas Wind

Hård fight og Winds panenka-mål gav 3 point i Aarhus

Én sejr i Aarhus er altid skønt, og specielt efter et par hårde uger. Det blev til en 1-0 sejr på mål af Jonas Wind i en hårdt spillet kamp, men hvor vi var i kontrol i det meste af kampen og i den grad virkede som et hold, der stod sammen i alle kæder, og ganske simpelthen leverede en mere stabil præstation over samtlige 90 minutter omend AGF'erne pressede på i slutningen af kampen.

Målet fra Jonas Wind kom efter et straffespark, som dommer Mads Kristoffer Kristoffersen ikke havde set i første omgang. Der var nemlig hånd på bolden fra Alexander Munksgaard, og efter et spilstop fik dommeren lov til at se situationen på VAR skærmen på sidelinjen, og dømte ganske korrekt hånd på bolden efter at Viktor Fischers indlæg ramte AGF'eren på armen og dermed stoppede indlægget for at forsætte ind foran målet.

Wind var iskold, som altid, og han stødte køligt til bolden og satte den midt i målet til en 1-0 føring efter bare 9 minutter. En såkaldt Panenka, som unge Wind har gjort sig selv ekspert til efterhånden.

Der var flere chancer til FCK'erne, hvor bl.a. Mikkel Kaufmann var tæt på et hovedstøds mål kort før pausefløjtet.

To røde kort
AGF'erne blev reduceret til 10 mand i midten af 2. halvleg, da Nicolai Poulsen blev udvist efter to gule kort. Det samme skete for Mikkel Kaufmann, som også fik præsenteret to gule kort. Det sidste efter det 77. minut.

Patrick Mortensen var tæt på udligning, da han 5 minutter før tid satte hovedet på et indlæg, men heldigvis tog bolden overliggeren og sprang ud i spil igen. I slutminutterne kunne vi samtidig glæde os over en debutant, da 17-årige Rasmus Højlund kom på banen.

Der skal lyde en stor tak til de fans, som havde sørget for det flotte banner på tribunen i Aarhus.

Næste søndag står den på en ny kamp når vi møder Lyngby Boldklub hjemme i Parken.