Kalle Johnsson

Hjalte: Meget tilfreds med helheden

Det var en glad og tilfreds Hjalte Nørregaard, der så tilbage på næsten 100 minutters gedigen indsats i Aarhus, der fuldt fortjent resulterede i en 1-0-sejr på Jonas Winds tidlige straffespark

"Det var en rigtig flot gennemført kamp af drengene," indledte Hjalte.

"Vi vidste, hvad AGF kunne, og vi havde på forhånd talt om, at vi skulle kunne modstå og matche deres fysik, så vi kunne tilkæmpe os retten til at sætte spillet i stedet for at komme på bagkant. Og det lykkedes rigtig godt."

"Jeg synes især, vi var rigtigt gode i 2. halvleg, hvor vi er meget på bolden, og vi mangler vel bare at lukke kampen på det tidspunkt, for vi har godt styr på dem."

"Efter Kaufmanns røde kort ændrer kampen sig, fordi begynder at satse helt vildt, og vi må forsvare os, men bortset fra den der har på overkanten af overliggeren, så kommer de ikke rigtig til noget."

"Alt i alt er jeg vældig tilfreds med helheden. Vi kommer herover og tør at spille og vise os frem, og vi var også solide defensivt og gav stort set ikke noget væk," sagde Hjalte, der midt i den hektiske afslutning valgte at give debut til den kun 17-årige Rasmus Højlund.

"Jeg kender ham jo godt fra Talentafdelingen, og han har både god fysik og fart, så vi ville gerne have ham ind og arbejde oppe foran og se om han kunne lave lidt ravage. Han gik uimponeret til opgaven, og de andre var også solide bag ham," konstaterede Hjalte Nørregaard i det intermistiske omklædningsrum i en sportshal under tribunen, hvor stemningen i sagens natur var rigtig god efter den vigtige sejr.