Mikkel Kaufmann

Reaktioner fra Wind, Zanka og Kaufmann

Jonas Wind
"Det er en kæmpe forløsning, at vi vinder!"

"Det var vigtigt og naturligvis også dejligt med en sejr. Det blev lidt for nervepirrende til sidst, og vi skulle jo have lukket kampen, da vi var 11 mod 10. Men jeg synes, at vi viser klassen, efter at vi har været gennem en hård periode."

"I dag viser vi, at vi står sammen, og alle mand kæmpede røven ud af bukserne - og forhåbentlig er vi nu på vej mod bedre tider."

Mathias Zanka
"Sejren i dag betyder meget for holdet, for vi har været ramt på stoltheden, og det betyder noget for klubbens situation."

"Det er godt, at vi kan tage over på en svær udebane og kæmpe os til de tre point. Uden at fornærme drengene, så har de været ramt lidt på selvtilliden, og det arbejder vi med. Vi har kæmpet lidt med det mentale spil efter lang europæisk sæson, og det har kostet point."

"Jeg har jo ikke været så meget med sel, men har mere set på det som fan, så har ikke selv været så ramt - men nu prøver jeg at være med til at skubbe det i den rigtige retning."

"Jeg regnede naturligvis med, at Jonas havde styr på Panenka'en, han har jo gjort det på større scener end her i Aarhus, og jeg har også bedt ham om at tage et ansvar. Han er ikke et ungt talent længere, så han skal også vise hvad han kan. Endelig skal jeg også fra min postion på banen - og med min erfaring - være med til at kommunikere hvad vi skal gøre - og på den måde være med til at vise vejen."

Mikkel Kaufmann
"Det første gule kort er OK, men jeg synes nummer to er tyndt. Det er i hvert fald mere klodset end farligt, hvis jeg selv skal sige det."

"Jeg var ærgerlig over at lade drengene i stikken, men er selvfølgelig glad for, at de kæmper sejren hjem. Det var hårdt at sidde på tribunen efter at have dummet sig!"

"Jeg synes vi i dag kom med den energi, der har været efterspurgt. Vores spil har jo ikke kørt på skinner, men vi arbejder benhårdt nu, og jeg tror på lysere tider, hvis vi kan levere sådan her hver gang."