Elias Jelert

Elias Jelert: Fantastisk at spille foran Nedre C og Sektionen

Torsdag aften fik 18-årige Elias Jelert sin første optræden i Parken, da han et kvarter før tid blev indskiftet mod PAOK FC.

"Det var helt vildt, for der var virkelig knald på, så det er nærmest surrealistisk at stå her bagefter," fortalte Elias lige efter kampen, hvor den store oplevelse stadig sad i kroppen.

"Jeg havde ikke lige regnet med spilletid, men selvfølgelig vidste jeg, at der var en mulighed. Men efter det tidlige røde kort, så tænkte jeg, at det ikke blev til noget i aften."

Fantastisk at komme ind
"Men da der manglede en halv times tid, fik jeg besked på at holde mig klar, og det var fantastisk at komme ind og spille foran Nedre C og Sektionen."

"Pep scorede jo kort efter til 1-2, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvordan det var at stå der foran alle fansene og juble."

"Så selv om vi ender med at tabe, er det selvfølgelig en drøm, der er gået i opfyldelse med at spille i Parken, og så endda til en europæisk kamp foran 20.000 tilskuere."

Elias Jelert


Populær aktion
Elias havde endda en fod med i opspillet til målet, da han lagde bolden ud til Ankersen, og da hans indlæg blev clearet, slog Pep Biel til fra kanten af feltet. Men inden da var der en anden situation, hvor fansene for alvor hyldede ham.

"Ha-ha, ja, jeg ved ikke lige, hvad jeg tænkte på der, men man er jo godt oppe og køre, og det hele var lidt hektisk," smiler Elias om episoden.

To minutter før Peps mål fik PAOK's nigerianske midtbanespiller, Esiti, et frispark ude i siden, og mens han lå og ømmede sig, skyndte Elias sig at hente bolden og lægge den på "gerningsstedet". Og da Esiti blev liggende, tog han lige fat i ham for at løfte ham op på højkant! Friskt og uimponeret af en 18-årig at lægge sig ud med en af de største og stærkeste hos modstanderen!

Fra Virum-Sorgenfri til Conference League
Både i søndags og i går kom Elias ind som højre kant, men på U19-holdet spiller han normalt højre back, men han har også prøvet højre kant et par  gange, ligesom han har spillet der i et par reservekampe.

Han kom som 11-årig fra Virum-Sorgenfri til Talentafdelingen i 2014, så de har også en stor del af æren for, at han nu har repræsenteret løverne på allerhøjeste niveau i to kampe i træk.

Elias underskrev i august i år sin første seniorkontrakt, der løber indtil sommeren 2024.

>> Læs mere om kontraktforlængelsen

>> Se FCK TV's interview med Elias