Jan Gregus

Vendsyssel moments: Gregus' venstre-hug

I vores nye optakts-serie "Moments" er udvalget sparsomt mod mandagens modstander fra Vendsyssel FF. Vi har kun mødt dem én gang i pokalen og én gang i Superligaen.

GREGUS-DRØN - HANS ENESTE UDEBANEMÅL
Vores første møde var i april 2017, hvor vi trak Vendsyssel FF i semifinalen af pokalturneringen, mens Brøndby og FC Midtjylland trak hinanden i den anden semifinale.

En flot præstation af vendelboerne at nå så langt, efter sejre over Birkerød, Hobro, OB og Næstved. Men trods en god start på hjemmebanen i Hjørring, kunne de ikke stille meget op mod et stærkt FCK-hold, hvor Jan Gregus hamrede os front med dette smukke langskud med venstre foden - i særklasse et "Moment to remember"!

Det var i øvrigt Gregus' eneste FCK-mål på udebane. Målet betød også, at han den sæson scorede i både Superligaen, Europa og pokalen.

Det var også en kamp, hvor

• Vores gamle ven Jesper Christiansen vogtede Vendsyssel-buret
  • Vores allerførste pressechef Jørgen Herbert var stadionspeaker
  • Vi kvalificerede os til pokalfinalen for fjerde gang i træk
  • Vendsyssels Bjarke Jacobsen (nu i AC Horsens) fik direkte rødt for at stemple Benjamin Verbic

SUPERLIGA-SKUFFELSE
I efteråret mødtes vi for første gang i Superligaen en søndag kl. 12 i Hjørring, og der er ærlig talt ikke mange mindeværdige moments fra den kamp...

Det skulle da lige være Robert Skov femte Superliga-scoring på en friløber - en kontroversiel en af slagsen, hvis man spørger Vendsyssel-lejren, der mente, at N'Doye havde påvirket spillet så meget, at der skulle fløjtes.

Men på tre minutter i anden halvleg vendte Vendsyssel slagets gang og vandt 2-1 på mål af Jón Dagur Thorsteinsson og Morten Knudsen.

Som om det ikke var nok, fik vi også skadet Viktor Fischer lige inden pausen, og siden har han kun spillet tre kampe.

Viktor Fischer

Til gengæld har vi ikke tabt en Superliga-kamp, siden vi var i Hjørring: 10 sejre og 1 uafgjort!

Se med på mandag, om stimen fortsætter, eller om vendelboerne fortsat kan kalde sig ubesejrede i vores indbyrdes Superliga-kampe!