Mandagsspænding i vente?

Den 25. februar, kl. 19 spiller vi årets første mandagskamp, når Vendsyssel FF kommer til København.

Spænding til det sidste
Sidste år spillede vi to mandags-hjemmekampe på hverdage (dvs ud over påske og pinse) mod FC Helsingør og AC Horsens. Og selv om vi ikke spillede godt, så var det i det mindste spænding og dramatik lige til det sidste. Heldigvis har meget ændret sig siden dengang!

Mod FC Helsingør førte vi 3-1 ved pausen, men efter pausen scorede Helsingør i det 59. og 66. minut til 3-3. Først i det andet minut af tillægstiden bragte Santander os foran 4-3. Alligevel nåede Helsingør at få en kæmpe chance til udligning, men debutanten Laszlo Köteles betalte tilbage for sine tidligere fejl ved at hive en fornem refleksredning frem, der sikrede sejren.

I sæsonpremieren 18/19 scorede AC Horsens også to gange i 2. halvleg i 59. og 67. minut - problemet var bare, at vi ikke selv var kommet på tavlen, og først fik gang i vores spil, da der manglede ti minutter. Falk reducerede i 85. minut, og i sidste minut fik Fischer straffe, men Belac snuppede hans forsøg fra 11-meter pletten. Vi fortsatte presset, men forgæves, og sæsonstarten mindede derfor uhyggeligt om 17/18-sæsonen...

Idag er vi for længst tilbage, hvor vi hører til. I toppen af tabellen. Men der er lang vej endnu, hvis vi skal hjemføre mesterskabet. Og en sejr over Vendsyssel giver lige så mange point som alle andre kampe.

20. mandags-hjemmekamp
Det er vores 20. mandagskamp på hjemmebane gennem årene. De fleste har været på helligdage i påske eller pinse, men syv mandagskampe har været på almindelige hverdage:

23.08.99 h OB 1-0
12.05.08 h AaB 4-0
21.07.08 h Esbjerg 1-0
24.10.11 h FC Nordsjælland 1-3
12.03.18 h FC Helsingør 4-3
16.07.18 h AC Horsens 1-2

I de øvrige 13 mandags-hjemmekampe har vi kun tabt til AaB - endda to gange i 1998 og 2003. De øvrige kampe gav 8 sejre og 3 uafgjorte.