Truppen mod Spartak Moskva

Truppen mod Spartak Moskva

Efter det første af mandagens to træningspas i Dubai udtog Ståle og trænerteamet 21 spillere til tirsdagens træningskamp i Abu Dhabi mod Spartak Moskva:

1 Stephan Andersen
2 Tom Høgli
3 Ludwig Augustinsson
5 Erik Johansson
6 William Kvist
8 Uros Matic
11 Andreas Cornelius
15 Mikael Antonsson
16 Jan Gregus
17 Kasper Kusk
19 Federico Santander
20 Nicolai Boilesen
22 Peter Ankersen
23 Andrija Pavlovic
24 Youssef Toutouh
25 Mathias Zanka Jørgensen
26 Jores Okore
31 Robin Olsen
33 Rasmus Falk
35 Aboubakar Keita
41 Kim Christensen

Ukampdygtige spillere
Danny Amankwaa, Nicolaj Thomsen og Benjamin Verbic er skadede.

Bashkim og Bay
Bashkim Kadrii og Frederik Bay er ikke med på træningslejren i Dubai på grund af muligheden for et klubskifte, inden transfervinduet lukker.

To træningspas i dag
Senere i dag er der endnu et træningspas med deltagelse af de fire U19-spillere Luka Racic, Mads Roerslev, Nicklas Røjkjær og Morten Hjulmand samt Julian Kristoffersen og de tre målmænd i truppen.

Resten af U19-truppen var i øvrigt en tur i Bremen i går og spille træningskamp mod Werder, som blev besejret 2-0 på mål af Joel Felix og Sidney Appu.

Ingen live-billeder fra Abu Dhabi
Som tidligere oplyst bliver kampen mod Spartak Moskva desværre ikke produceret til TV, men FCK TV er på plads med et kamera og forventer derfor at kunne vise highlights.

Hvis du er på de kanter, er der gratis adgang til kampen på det store, flotte Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi - og der er garanteret god plads, for stadion rummer ca. 44.000 tilskuere! Du behøver hverken billet eller AWAY kort.