Frederik Bay bliver førsteholdsspiller

Frederik Bay skifter til Helsingør

F.C. København og FC Helsingør er blevet enige om en lejeaftale, der sender Frederik Bay til Helsingør resten af sæsonen, hvorefter hans kontrakt med FCK udløber. 

 
- Frederik har gennemgået en god udvikling i FCK både i ungdomstiden og de seneste seks måneder i Superligatruppen. Han har dog brug for mere kontinuerlig spilletid i kamp for at tage de næste skridt i sin udvikling, og konkurrencesituationen er ekstremt hård hos os. Derfor ser vi det som en god løsning for alle parter, at Frederik får mulighed for at fortsætte sin udvikling på et højt niveau hos Helsingør. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Teknisk Direktør i FCK, Johan Lange. 
 
Frederik Bay, der er noteret for en enkelt førsteholdskamp for FCK, ser frem til den nye udfordring: 
 
- Jeg har haft en rigtig god tid i FCK, hvor jeg har lært en masse både som ungdomsspiller og som en del af førsteholdstruppen, hvor jeg har haft masser af dygtige holdkammerater. Nu er det tid til at prøve noget andet, og jeg glæder mig til at starte i Helsingør, som er en god klub, der har gjort det rigtigt godt i de seneste sæsoner. Det ser jeg frem til at blive en del af, siger Frederik Bay. 
 
Alle i F.C. København ønsker at takke Frederik Bay for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke i fremtiden.