Ludwig Augustinsson solgt til Werder Bremen fra sommer

F.C. København og Werder Bremen er blevet enige om transferaftale omkring Ludwig Augustinsson, så den svenske back til sommer skifter til den tyske Bundesligaklub. Dermed spiller Augustinsson sæsonen færdig i København.

- Handlen her viser igen, at vi er i stand til at skabe spillere, der er interessante for de største ligaer i Europa. Ludwig er et godt eksempel på, at de største skandinaviske talenter får et solidt fundament i F.C. København og får muligheden for at vise sig frem internationalt også, inden de tager næste skridt i karrieren. Når man gør det så flot som Ludwig har gjort, så giver det også stor interesse, og vi mener, at vi har lavet en god transfer her, siger direktør i F.C. København, Anders Hørsholt.

Augustinsson kom til København i januar 2015 og har foreløbig spillet 89 kampe i den hvide trøje:

- Ludwig er topprofessionel, og med sin seriøsitet og store iver efter at blive bedre hver eneste dag har han udviklet sig stærkt i sin tid i klubben. Han er i dag en moderne back med internationale kvaliteter, som helt sikkert vil få en flot karriere. Vi ved, at han vil være dybt fokuseret på at gøre arbejdet færdigt i FCK og slutte stærkt af her både i Superligaen og i Europa. Det har hele tiden været en del af planen for Ludwig og os, at han skulle videre på et tidspunkt, så vi er forberedt på hans afgang. Vi har allerede Nicolai Boilesen i truppen, som her i foråret vil begynde at konkurrere med Ludwig om pladsen som venstre back. Det vil styrke dem begge, og vi glæder os over, at Ludwig også er en del af truppen i foråret, siger manager Ståle Solbakken, mens Augustinsson selv har store ambitioner for sit foreløbigt sidste halve år i FCK-trøjen:

- Jeg har det fantastisk i FCK, og det har jeg haft fra første dag, jeg kom her. Jeg ser frem til den store udfordring i Werder Bremen, men det næste halve år har jeg udelukkende fokus på FCK, hvor jeg stadig kan lære og udvikle mig. Det er helt afgørende for mig, at jeg slutter stærkt af og hjælper klubben og holdet til succes i både Europa og i de hjemlige turneringer, hvor vi har et mesterskab og en pokaltitel at jagte. Det vil jeg gøre alt for, at vi lykkedes med, siger Ludwig Augustinsson.