Truppen mod BK Skjold

F.C. København sælger Christoffer Remmer til Molde FK

- Christoffer Remmer har gjort det vældigt godt for F.C. København, hvor han har leveret alt, vi har bedt om både på og uden for banen. Han erobrede egentlig en fast plads tilbage i 2013/2014 sæsonen, hvor han slog Lars Jacobsen af som højre back, men han løb så ind i en skade, som desværre tog lang tid at komme helt tilbage fra. Nu har han brug for at spille fast, og med Ankersen og Høgli på hans primære position som højre back, så er vi dækket stærkt ind, og derfor var det her den bedste løsning for både Christoffer og os. Vi ønsker ham alt det bedste og vil følge ham tæt, og måske ser vi ham tilbage i FCK en dag, siger manager Ståle Solbakken.

- Jeg har været i KB og FCK siden drengeårene, og jeg har haft mange gode fodboldmæssige oplevelser med klubben og de mennesker, der er i den, så det er naturligvis svært at sige farvel. Men jeg har følt, at det er det rigtige tidspunkt for mig nu. Jeg har brug for mere fast spilletid på højt niveau, og jeg er sikker på, at skiftet til Molde er godt for min fremtidige karriere. Jeg glæder mig i hvert fald til udfordringen, siger Christoffer Remmer.

Den 23-årige Christoffer Remmer har været en del af førsteholdstruppen siden 1. juli 2012, og han debuterede i august 2012 og nåede 67 kampe for Byens Hold. Undervejs blev det til to danske mesterskaber og to pokaltitler.

Alle i F.C. København takker Christoffer Remmer for hans indsats for klubben.