Christoffer Remmer om træningslejren: Et skridt ad gangen

Remmer: Arbejdet skal gøres færdigt

Med kun en højre back i truppen til Crusaders-returkampen ligner det en startplads til Christoffer Remmer, og selv om han også startede inde fem gange i foråret, handler det om at gribe chancen hver gang det er muligt:

- Ja, det skal jeg jo altid, når muligheden byder sig. Men der kommer jo rigtig mange kampe, så det er ikke sådan, at det er nu eller aldrig. Men jeg er selvfølgelig glad for at få chancen og så gør jeg også mit bedste. Det gør jeg altid. Men det vigtigste er, at vi har et arbejde, vi skal have gjort færdigt efter kampen i Belfast, og det glæder jeg mig til at være med til, siger Remmer.

Selv med en 3-0-føring fra det første opgør er der altså ikke noget med at gå ud og slappe en lille smule af.

- Nej, det kunne jeg ikke drømme om, men det ville også være fuldstændig åndssvagt, når jeg nu endelig får chancen. Så for mig er det 100 %, uanset om vi havde været foran 10-0 eller bagud 0-1. Nu er det min tur til at spille og vise mig frem, lyder det fra den 23-årige back, der også kan tåle prædikatet "all round-spiller".

Han har dog endnu ikke scoret for Byens Hold, men måske bliver det i morgen?

- Arh, nu må vi se. Jeg er jo mere i oplæggerens rolle, men det er klart, at hvis vi holder tempo i spillet, så bliver der mere plads, efterhånden som de bliver trætte. Det så vi også i den første kamp, så vores tilgang skal bare være ligesom derovre, og så gøre arbejdet færdigt og komme videre til næste runde. Så er det ikke så vigtigt, om jeg får scoret, smiler assistkongen.

Med 11 målgivende afleveringer siden debuten i 2012 er han ifølge Nipserstat.dk den i truppen, der har lagt op til flest scoringer.

Se også: Remmer og Corner i røret med tak til sæsonkortholdere