Kampreferat: Lyn vs. FCK

Ny stor skuffelse på Lyngby Stadion

Efter den positive indsats mod OB kan kampen i Lyngby kun betragtes som meget skuffende for F.C. København. Lyngby stillede op uden bærende kræfter som Nichlas Hindsberg, Jimmy Lüthje og anfører Martin Johansen, men klarede alligevel at besejre FCK, der havde en slem off-day.

Kort inde i kampen måtte Christian Lønstrup forlade banen med en lårskade, og kort efter misbrugte Claus Nielsen chancen for at bringe FCK foran, da han helt fri headede lige på Lyngbys målmand Per Fahlström.

Med knapt en halv time spillet havde indskiftede Yüsüf Öztürk en lignende chance, men han headede udenom, og uden at meget andet var sket gik de to hold til pause.

Kort inde i anden halvleg kom Lyngby så foran, da hele tre FCK-forsvarere løb ind i hinanden; bolden røg fra en FCK-fod hen til Stefan Bidstrup, der behersket trillede den ind i nederste højre målhjørne.

Resten af kampen var en uskøn affære mellem to svagt spillende hold. FCK havde en hæderlig chance til sidst ved Thomas Thorninger, men hans nydelige helflugter blev reddet ret let af Fahlström.

Det endte i en Lyngby-sejr på 1-0, og med kun fire afslutninger på mål kan FCK slet ikke være tilfredse med indsatsen.