Farvel til flødefoden - BALLS er på gaden!

 

 

 

Farvel til flødefoden. Sådan starter det længere interview med Niclas Jensen i FCK BALLS 17, der rammer gaderne i disse dage. Afskedsartiklen med F.C. Københavns nummer 3 er blot et blandt mange spændende i BALLS 17, der er blandt landets mest læste sportsmedier med 63.000 læsere.

 

Vintermenuen er dermed serveret for de mange abonnenter på FCK BALLS, der kan se frem til også at læse om koncernchef Dan Hammers syn på PARKEN Sport & Entertainments økonomiske situation, om de gamle drenge hos FCK Old Boys, der netop har hjemført det danske mesterskab for andet år i træk, og om ”TV-krigen” mellem Viasat og CANAL9.

 

Gå heller ikke glip af historien om William Kvist, den nye SuperBest-tribune eller fortællingen om hvordan man også kan vise sin kærlighed til F.C. København. Derudover byder BALLS som altid også på spændende artikler fra håndbolduniverset, hvor magasinet har sat Einar Sand Koren og Carmen Amariei stævne til en snak om håndbolden og København.

 

Ovenstående og meget mere rammer som sagt gaden i disse dage, og du kan læse mere om abonnementsmulighederne på FCKballs.dk.