Hunor Vajk Németh

To U19-point i Lyngby

U19's tredje udekamp på en uge endte 2-2, hvorefter drengene sikrede et ekstra point ved at vinde straffesparks-konkurrencen.

I den kraftige vind på Lyngbys baner kom hjemmeholdet bedst fra start og pressede i de første ti minutter, men siden tog vi mere og mere over. Vi begyndte dog først at komme til chancer midt i halvlegen, men så var der også flere gange bud efter 1-0-målet.

Da det kom, var det til gengæld også en rigtig lækkerbidsken, da Hunor Vajk Németh efter en halv times spil skruede et frispark op i krydset og i mål via underkanten af overliggeren!

Vi fortsatte vores spildominans, men på en hurtig kontra slap Lyngbys Michael Opoku i det 37. minut lidt for nemt igennem og udlignede til pausestillingen 1-1.

Et kvarter efter pausen kom vi foran 2-1, da Németh slog et indlæg mod fjerneste stolpe, som Amin Chikha sendte i netmaskerne.

Amin Chiakha
Signatur-jubel fra Amin Chiakha. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Glæden blev dog kortvarig. Straks efter Lyngby gav bolden op tog forsvaret nemlig en blunder, og William Steindorsson fangede Oscar Buur på mellemhånd og udlignede til 2-2.

I den sidste halve time satte vi mange gode angreb op på den svære bane, og flere gange var det lige ved og næsten at vi kom foran igen, mens hjemmeholdet aldrig kom til det helt store, selv om de hurtige frontløbere - med bl.a. eks-FCK'eren Emile Chambo - hele tiden lurede på mulighederne.

Det endte dog 2-2, og i den efterfølgende straffesparks-konkurrence reddede Oscar Buur to forsøg, mens Lyngby også skød et på overliggeren, og med en 3-2-sejr i den konkurrence sikrede vi et vigtigt point mere til tabellen.

Oscar Buur
Oscar Buur snuppede to Lyngby-straffer. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Bisgaard: Flot kamp under svære forhold
Spillerne ærgrede sig selvfølgelig over, at det ikke blev til alle tre, men cheftræner Morten Bisgaard var tilfreds med, at vi fik to point, når de nu ikke kunne blive til alle tre.

"Jeg synes generelt, spillerne leverer en flot kamp under svære forhold. Det er selvfølgelig ens for begge hold, så det er ingen undskyldning, men en ujævn bane og en kraftig vind gjorde det vanskeligt i dag, men det håndterede vi fint," sagde Bisgaard.

"Vi skaber de chancer, der skal til for at vinde, men i sidste ende bliver vi jo straffet af de fejl, vi laver ved deres to mål, men jeg synes spillerne lavede mange gode ting og havde mange fine angreb. Og ja, når vi ikke kan vinde i ordinær tid, så er det vigtigt, at vi tager det ekstra point i straffe-konkurrencen. Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange Oscar Buur har reddet i år, men der var mange gode præstationer på holdet i dag," sagde Morten Bisgaard.

På lørdag skal U19 i kamp igen, når Silkeborg besøger Nummer 10 kl. 13, og så er der for en gangs skyld også en hel uge til den næste kamp. (OPDATERET: kampen på lørdag er flyttet til kl. 15 på bane 2)