Oliver Højer og Neo Jönsson

U19 sejrede 3-1 i Aarhus

Fire dage efter 6-1-sejren i Esbjerg tog U19 igen til Jylland for at møde AGF på klubbens anlæg i Aarhus.

Vi fik en dårlig start på kampen og kom bagud allerede efter 11 minutter, og indtil midt i halvlegen havde vi stort set ikke været oppe i deres felt.

Men i 25. minut erobrede vi bolden højt på banen efter et århusiansk indkast, og Amin Chiakha lagde bolden til rette for Oliver Højer, som udlignede med en velplaceret afslutning.

Siden blev det lidt bedre, men det var noget nær vores eneste afslutning i en halvleg, hvor vi kunne være bedst tilfredse med 1-1 ved pausen.

Det blev bedre efter pausen, hvor Amin Chiakha fik en stor chance efter ti minutter, da han kom alene igenne, men ikke kunne passere AGF-keeperen.

Efter yderligere ti minutter senere kom vi foran på kampens smukkeste detalje, da Oliver Højer elegant chippene bolden i feltet, hvor indskiftede Neo Jönsson tog et godt løb, brysttæmmede bolden og sparkede den ind.

Lidt efter kom svenskeren på tavlen for anden gang, da han afsluttede en fornem omstilling helt ned fra Hjalte Bidstrup på backen. Oliver Højer førte bolden op, og Jonathan Moalem spillede Neo Jönsson i højre side af feltet, hvor han sparkede den godt ind til det, der blev kampens afgørelse.

Efter gråvejrsregn over Aarhus skinnede solen nu som et symbol på den udvikling, som kampen tog for vores vedkommende. Vi begyndte skidt, men sluttede godt og fik igen tre velfortjente point på kontoen.

Tillykke til Tobias Breum-Harild, som fik officiel U19-debut i målet i dag.

På onsdag kl. 14 venter den tredje udekamp i træk, denne gang i Lyngby, inden U19 har hjemmekamp på Nummer 10 næste lørdag kl. 13 mod Silkeborg IF.