Tivoli og PARKEN i tæt samarbejde

To af Danmarks mest kendte brands, Tivoli og PARKEN, lancerer nu et omfattende samarbejde til glæde for de millioner af mennesker, der hvert år besøger de to attraktioner i hjertet af København.

Aftalen mellem Danmarks største forlystelsespark og Danmarks Nationalstadion indebærer blandt andet, at gæster på F.C. Københavns populære Familietribune kan opleve en såkaldt "Tivolidag" den 21. april, hvor de kendte figurer fra Pantomime Teateret optræder i PARKEN. På samme måde bliver en del af Tivoli Klubbens medlemmer inviteret i PARKEN for at overvære en SAS-ligakamp med F.C. København i foråret. Derudover vil Tivoli og PARKEN samarbejde om en række andre begivenheder.

-Det glæder mig meget at kunne præsentere samarbejdet med PARKEN. Vi er begge sat i verden for at glæde børn og voksne, og jeg er sikker på, at vi begge med samarbejdet har fået endnu en løftestang i bestræbelserne på at give danskerne kvalitetsoplevelser, siger administrerende direktør Lars Liebst fra Tivoli.

Bestyrelsesformand i PARKEN Sport Entertainment A/S, Flemming Østergaard, mener, at der er tale om en såkaldt win/win/win-situation for Tivoli, PARKEN og kunderne.

- Det er PARKEN's strategi at tiltrække store begivenheder og dermed mange mennesker til København. Samarbejdet med verdenskendte Tivoli indebærer, at vi fremstår endnu mere attraktive for arrangører af store internationale begivenheder, og for de gæster, der bruger tid og penge på at opleve dem, siger han og henviser til det kommende "Danish Speedway Grand Prix" i PARKEN den 28. juni, hvor adgangsbilletten til PARKEN også giver adgang til Tivoli efter klokken 22.00.

Parterne arbejder i øjeblikket med en række konkrete samarbejdsprojekter, og det står allerede nu fast, at F.C. Københavns trup for sæsonen 2003/2004 vil blive præsenteret på Plænen i Tivoli lørdagen før den første hjemmekamp i den kommende sæson. Derudover undersøger man om det er muligt at arbejde tættere sammen på områder som markedsføring, sponsorpleje og indkøb af kunstnere til eksempelvis Tivoli's koncerter om fredagen og RockShow, der er ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S.