JYSK Park i Silkeborg

Tilskuerinfo: Silkeborg-FCK

Lørdag aften skal vi vinde med mindst tre mål for at sikre en plads i semifinalen. Fører vi med to mål efter ordinær spilletid, spiller vi 2 x 15 minutters forlænget spilletid (udebanemål tæller ikke dobbelt), og fører vi stadig med to mål, afgøres det på straffespark.

"Sidst vandt vi 3-0 derovre i februar, og vi tager derover for at spille vores chance for at forsvare pokaltitlen i maj, uanset at der venter en ny vigtig opgave i Parken på tirsdag," sagde cheftræner Jacob Neestrup forleden efter 0-2-nederlaget i Parken.

"Det gælder først og fremmest om at score det første mål og så tage den derfra. Ellers bliver det endnu sværere, end det er i forvejen, men det er det, vi går efter."

Stadig pladser i Away-afsnittet
Du kan stadig sikre dig en plads i vores udebaneafsnit (E1 og E2) sammen med foreløbig ca. 720 andre FCK-fans. Prisen er 110 kr. for voksne og 55 kr. for børn under 16 år.

Husk som altid gyldigt FCK AWAY-kort. Husk også, at det er sidste gang, du kan bruge et fysisk AWAY-kort. De udfases nu til fordel for digitale kort, jf. denne artikel fra juli.

Adgangsforhold på JYSK Park
Læs mere om parkering, stadionoversigt m.m. her på Silkeborgs hjemmeside.