Jacob Neestrup

Neestrup: Hovedårsagen til at vi røg ud er kampen i onsdags

”Vi røg ikke ud på grund af indsatsen og præstationen i dag, men på grund af den forfærdelige kamp vi leverede i Parken i onsdags”, sagde Jacob Neestrup efter aftenens 2-1-sejr i Silkeborg, som sendte dem videre i pokalen med sammenlagt 3-2.

”Vi må bare anerkende, at Silkeborg var bedst over de to kampe som helhed, så vi betaler prisen for ikke at være hvor vi skulle i de 2 x 90 minutter. Det er vi meget skuffede over, for der var intet vi hellere ville end igen at stå i en pokalfinale og give alle københavnere den oplevelse igen.”

”Men vi gjorde, hvad vi kunne i dag, selv om vi var bagud 0-2 fra den første kamp. Vi scorer to mål, og vi har bolden i mål to gange mere, hvor der bare var offside, og vi har mange andre muligheder til at score både tre og fire mål.”

”Men jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med, at vi igen lukkede et mål ind på en omstilling, og det var jo bare få sekunders uopmærksomhed, der gjorde at vi blev straffet, da Klynge stak afsted. Og det var ikke, fordi vi stod højt på banen, for det skal man i moderne fodbold, men fordi vi ikke reagerede i tide på det, de gjorde i situationen. Og jeg anerkender, at det er et problem, som vi skal gøre noget ved, for det er jo sket før i sæsonen.”

”Men som sagt, så er det der skete i Parken forleden hovedårsagen til at vi ryger ud, men på indsatsen og præstationen var vi tilbage til det, man kan forvente efter indsatsen forleden,” sluttede Jacob Neestrup.