Vi har noget for enhver smag

Mulighederne er mange. Derfor handler det primært om, hvilken oplevelse I ønsker at jeres kunder får, når I skal pleje jeres relationer? 

Parken har 5 forskellige partnerniveauer med tilhørende lounger og kan derfor tilbyde alt fra den lette, stående buffet til en 3 retters, bordserveret fra vores dygtige kokke, der kan fortælle om dagens menu.

Hertil kan I altid nyde en kold Carlsberg, et godt glas vin eller et udvalg af alkoholfrie drikkevarer.

Udover alt dette, har man som sponsor i F.C. København også mulighed for at blive en del af Danmarks bedste sponsornetværk GOAL


PRIVATE SKYBOX

DIN EGEN PRIVATE SKYBOX MED ADGANG TIL DE STØRSTE ARRANGEMENTER.

F.C. København giver dig mulighed for at opleve nogle af de største sportsbegivenheder og koncerter i Danmark fra jeres egen private skybox. Jeres private skybox kan indrettes præcis som I vil, så den passer præcis til hvad I ønsker. Skyboxen kan bruges præcis når I ønsker det, så kan altså også fungere som jeres ekstra mødelokale i København.

Inden kamp/arrangement er der mulighed for en 3-retters menu med det bedste fra køkkenet.

EXECUTIVE CLUB

EN PLADS TIL DE STØRSTE ARRANGEMENTER I PARKEN.

F.C. København giver dig som en del af Executive Club mulighed for at opleve nogle af de største sportsbegivenheder og koncerter i Danmark, fra de absolut bedste pladser på stadion. Alle F.C. Københavns hjemmekampe, koncerter, DBU-landskampe* og øvrige arrangementer afholdt i Parken. Derudover serveres der en 3-retters middag med det bedste fra køkkenet, inden arrangementet – med udsigt til plænen fra loungen.

*kampene i EURO2020 er ikke inkluderet

VIP CLUB

DET MEST UNDERHOLDENDE SPONSORPRODUKT

F.C. København giver dig adgang til en lounge, hvor der skabes enestående oplevelser og god stemning. Det bedste fra køkkenet præsenteres, en uformel men skarp service ydes, og der foregår løbende events fra interne og eksterne partnere. Der vil være fantastisk underholdning på scenen, både fra vores ambassadørkorps og gæster – men endnu vigtigere vil være besøg af på nuværende og tidligere F.C. København spillere.

BUSINESS CLUB

FODBOLDENS STÆRKESTE BUSINESS KONCEPT

F.C. København hjælper dig med at skabe målbare relationer og forretningsmuligheder i vores Business Club Lounge, der er indrettet med henblik på netværk. Du deler her de største fodboldoplevelser i Danmark med nye og eksisterende forretningsforbindelser. Dette sponsorat skaber også værdi, i tiden mellem kampene.

COMPANY CLUB

DIN ADGANG TIL AT UDVIDE DIT NETVÆRK VED HJÆLP AF F.C. KØBENHAVNS SPONSORNETVÆRK

Denne sponsorpakke giver adgang til alle F.C. Københavns hjemmekampe. Før kampene serveres en let stående anretning hvortil du også har drikkekuponer, som kan anvendes i baren. Du sidder på nogle af de mest attraktive siddepladser på sponsor tribunen. Derudover har man som sponsor i Company Club en lang række unikke fordele, blandt andet forkøbsret til offentlige arrangementer og koncerter, der afholdes i Parken.