FCK-fans i Farum

Ændringer i FCK AWAY-kort

I den kommende sæson sker der væsentlige ændringer, som alle brugere af FCK AWAY-kortet skal være opmærksomme på - og har fået en direkte mail om.

Af flere gode grunde - benyt dit digitalt away-kort på fckaway.dk
Først og fremmest så giver det hurtigere scanning i indgangene, når du viser dit digitale away-kort.

Og derudover er en del af vores scannere blevet udskiftet, hvilket betyder, at en stor portion af tidligere udstedte fysiske away-kort ikke længere kan scannes.

Derfor anbefaler vi dig for en sikkerheds skyld at gøre dit digitale away-kort klar, til når du fremover skal tilgå vores udebaneafsnit.

Fra den 1. januar 2024 vil det udelukkende være muligt at scanne digitale away-kort, og de fysiske vil således helt og aldeles udgå fra årsskiftet.

Sådan finder du dit digitale away-kort
Du finder dit digitale away-kort ved at logge ind på fckaway.dk. Når du er logget ind her, vil du blive mødt af "Klik for at åbne dit kort" – når du følger dette link, vil du kunne se dit digitale away-kort.

>> Gå til fckaway.dk

Ved ankomst til det pågældende stadion, når du skal på udebanetur, er det vigtigt, at kortet er klar på telefonen, når du kommer frem til kontrollørerne, der skal scanne. Dette gør adgang til afsnittet nemmere, og hindrer en stor ophobning i køen.

I visse situationer (eksempelvis på udebaneture i udlandet med dårlig datadækning) vil det være acceptabelt med et screenshot af kortet, men sørg som udgangspunkt for altid at kunne tilgå dit kort via fckaway.dk.

Har du brug for hjælp til at finde dit digitale away-kort, kan du blive hjulpet på vej med guiden lige her.

Vi vil som altid gøre vores bedste for at være behjælpelige ude ved stadion.

Husk at alle kontrollører med røde away-veste er fra FCK – og er på away for at hjælpe med at få alle sikkert og godt ind.

Vi glæder os til at skulle dele en masse gode oplevelser med dig i den kommende sæson!