Lukas Lerager

Thorup: Vores offensiv klikkede virkelig i dag

"Det er virkelig en fantastisk start, vi har fået på foråret med tre sejre, tre clean sheet og en opadgående kurve rent præstationsmæssigt," sagde Jess Thorup efter 3-0-sejren over Randers FC.

"Jeg synes især, vi viser flot, offensivt spil i 1. halvleg, og det var dejligt at kunne give de mange fans en fantastisk aften, det er jo helt forrygende med næsten 25.000 på tribunerne sådan en fredag aften."

"Jeg synes først og fremmest, det er vores relationer i det offensive, der sidder i skabet i dag og som ligger bag de mange chancer, vi skabte. Det eneste vi kunne ærgre os over i pausen var jo, at vi ikke havde scoret på nogle flere af dem og lukket kampen allerede der."

"Men vi fortsatte i 2. halvleg uden at Randers fik mulighed for at komme tilbage i kampen, og så scorede vi yderligere to mål i de sidste 20 minutter. Så virkelig dejligt at se vores offensiv i dag, hvor mange byder sig til."

"Det er netop de relationer og den fleksibilitet i vores spil, som vi har talt meget om, for den betyder, at vi ikke er nemme at læse for modstanderen. Det synes jeg, vi gav mange prøver i dag, og en spiller som Mukairu steppede virkelig op og bragte en masse i det offensive spil."

"Og så er det tredje kamp i træk, hvor der kommer en spiller ind fra bænken og scorer. Det er også sådan, det skal være, for selv om man skal være skuffet over at sidde på bænken, skal man også være klar og sulten til at komme ind og gøre en forskel."

"Lerager scorer jo et fantastisk langskudsmål, ligesom han har gjort et par gange før, så nu er det ikke kun Vavro, fansene skal råbe 'skyd' efter, når han kommer over midten," smilede Thorup.

Han og holdet ser nu frem til to spændende udekampe i Eindhoven og Herning, inden vi igen ses i Parken til en stor, europæisk aften, torsdag den 18. marts, kl. 18.45, når PSV kommer til returkampen.

Der er meget at glæde sig over, og meget at glæde sig til!