Roony Bardghji

Roony: Hele holdet løftede sig

"Det var selvfølgelig en fantastisk følelse at score mit første mål i Parken," sagde en glad Roony Bardghji, som bragte løverne foran efter 19 minutters spil mod Randers.

"Jeg har set frem til at kunne score herinde, og det var skønt at kunne gøre det foran så mange fans. Som jeg har sagt før, så er det vigtigste for mig at gøre fansene glade, men det er først og fremmest en holdindsats, der sikrer os sejren, så alle går glade hjem i aften."

Vi vandt også årets to første kampe, men or både Roony og holdets vedkommende skete det uden at ramme samme niveau i det offensive spil som i aften.

"Ja, jeg synes, jeg udvikler mig fra kamp til kamp. Efter hver kamp er der noget, jeg kan lære af, og som jeg kan udvikle eller tænke over til næste kamp. Jeg føler det som om, at jeg har lært meget af de to første kampe, og i dag fungerede det rigtig godt. Så jeg skal bare fortsætte med at arbejde hårdt," siger Roony.

"Som sagt var det en fantastisk holdindsats i aften, hvor hele holdet løftede sig. Det var også det, vi gerne ville, at få mere kontrol over bolden, end vi har haft de seneste to kampe, og det lykkedes rigtig godt i aften. Og som man kan se, så spiller vi vores bedste, når vi spiller sådan her som hold."

"Om det var min bedste kamp? Det ved jeg ikke, der er jo ikke så mange at vælge mellem endnu, ha-ha... det var i hvert fald en af dem," lød det fra Roony, der blev en sikker vinder i afstemningen om Carlsbergs Man of the Match foran Pep Biel og Rasmus Falk.

Nu gælder det PSV på torsdag, hvor Roony kan få sin europæiske debut for løverne.

"Ja, det er jo en kæmpe kamp, og det bliver også en sjov kamp at spille. Nu skal vi foreløbig hjem og hvile og træne og forberede os, men jeg ser selvfølgelig frem til min første europæiske kamp. Det er en hård modstander, men det er også en drøm, der går i opfyldelse, at komme ud og spille europæisk," slutter Roony Bardghji.

>> Bliv klar til PSV-returkampen her