Jubel efter scoring

Thorup: Vi fortjente som minimum det ene point

"Det var et vanvittigt opgør!"

Sådan lød Jess Thorups første reaktion på 3-3-kampen mod AGF, der længe tegnede til et københavnsk nederlag.

"Vi vidste godt, at det ville blive meget intenst mod AGF, og vi møder også et hold, der kom med fem clean sheets i træk, og alligevel scorer vi tre mål og kan som minimum score tre mere på alle de chancer vi har."

"Problemet er, at vi har et udfald på ni minutter midt i 1. halvleg, hvor vi lukker tre mål ind efter nogle dumme fejl fra vores side. Der er AGF kyniske, og siden blev det op ad bakke for os."

"I sidste ende skal vi selvfølgelig være tilfredse med at få det ene point, selv om vi har rigeligt chancer til at vinde. Men vi mangler stadig stabiliteten over alle 90 minutter, og det må vi fortsat arbejde videre med at forbedre."

"Jeg kan ikke selv se, om der er hands på til sidst, men jeg kan se på alle mine spillere, at de reagerer med det samme. Men det er jo en speciel situation, når han tjekker VAR efter at kampen er fløjtet af. Det har jeg aldrig været med til før."

"Men jeg synes, at vi som minimum fortjente det ene point i dag, så på den måde var udligningen retfærdig nok," sluttede Jess Thorup.