Jonas Wind

Vanvittigt drama: 3-3 på VAR-straffe i tillægstiden

AGF dominerede kampens indledning og havde allerede efter et halvt minut et hovedstød på indersiden af stolpen. Siden kom vi også i gang, og Jonas Wind bragte os foran efter et kvarter efter fornem pasning fra Falk.

Fem minutter senere udlignede AGF efter hjørnespark og dominerede siden totalt i de næste ti minutter, hvor de scorede yderligere to gange med få minutters mellemrum. Vi fik lukket af det sidste kvarter af 1. halvleg og havde også enkelte muligheder for at reducere, men gik til pause bagud 1-3.

Ti minutter efter pausen tændte Daramy nyt håb, da han reducerede til 2-3 efter hjørne, men trods stort overvægt i spil og chancer i den sidste halve time, så ville bolden ikke ind over stregen.

Men så... otte minutter inde i tillægstiden, hvor alle troede at dommer Burchardt havde fløjtet kampen af, så var der VAR-tjek for hands på en AGF'er, og den var god nok: Jonas Wind gik til 11-meter pletten og scorede i det 11. tillægsminut!!