Pep Biel

Thorup: Sejre er den bedste medicin

Efter kampen satte Jess Thorup et ord på både kampen, og han startede med at konstatere: 

”Lige for tiden har vi brug for mirakler, der har været mange ting, der er faldet ned omkring os på det seneste, men når Falk og Zeca scorer i den samme kamp i to kampe i træk, er vi på rette vej.”

”Det har været pres på os, men synes vi er stimlet sammen i bussen – og synes at vi har fået en god ”vi-følelse” i truppen. Men sejre er den bedste medicin, det startede i SønderjyskE, vi vinder igen i dag, og dermed har vi nu gang i en stime på to sejre – og det er godt.”

Rent spillemæssigt arbejdes der meget med det fremadrettede arbejde:

”Vi forsøger at implementere ting i det fremadrettede spil, vi skal ikke løbe så meget tilbage, når vi mister bolden, men vi skal mere eller mindre løbe fremad i alt hvad vi foretager os. Vi skal være gode både med og uden bold, vi skal bruge masser af energi i presspillet – og det var måske også derfor, at vi løb lidt tør for energi i 2. halvleg i dag.”

Til sidst satte Jess et par overordnede ord på om målsætningen:

”Der er mere pres på her end i FC Midtjylland, men det var hvad jeg forventede ud fra klubbens ambitioner og hvad klubben vil. Men jeg synes, at vi har håndteret det fornuftigt – og kan vi håndtere det som nu, så lever vi også med det. Men vores målsætning er høj i FCK, og så længe vi har muligheden for at blive nummer et, så er det naturligvis noget vi vil gå efter!”