Spillerne går på banen

Spillerreaktioner: Kunne godt have scoret flere mål

Jens Stage
- Specielt 1. halvleg var rigtig god, vi sidder helt på kampen - og vi kunne godt have scoret flere mål, hvis vi bare havde været lidt mere kyniske. Rent defensivt sad vi på dem, de kom ikke frem til nogle chancer, så alt i alt var det tilfredsstillende. Vi vidste, at vi skulle være aggressive og arbejde hårdt, og gjorde vi det ville chancerne også komme. Men vi kommer meget ud over stepperne i det nye spilsystem – og det er fedt.

Rasmus Højlund
- Det gjorde mig glad, allerede da jeg fik at vide, at jeg skulle med i truppen. Så var der lidt kaos med at jeg skulle ind, da Wilczek pludselig ikke var med, og jeg gik at vide af Jess, at jeg ville få chancen. Men det har været en perfekt søndag for mig. Det var fedt at få den chance, som man har drømt om siden man var lille – og selvfølgelig også fedt med en sejr. Jeg var da en smule nervøs, men jeg syntes, at jeg fortjente chancen. Jeg synes også, at jeg leverede en fin performance, om end jeg nok skulle have scoret et mål, men jeg er utroligt glad for kampen – og nu gælder det om, at spille sig tættere og tættere på en plads i startopstillingen.

Rasmus Falk
- Meget glad, men synes vi spillede en tand bedre mod SønderjyskE, men det var stadig godt i dag, specielt i 1. halvleg. Så en stærk præstation og godt med tre point. Vi fik succes via aggressivt pres, vi stressede dem, spillede hurtigt, mange løb uden bold og vi havde et offensivt mindset. Om mit eget mål, så ser det meget godt ud – og jeg havde også selv fornemmelsen i kampen, at skuddet blev rettet af. Dejligt at score – og sjældent at Zeca og jeg scorer i samme kamp. Og så et kæmpe mirakel at Zeca scorer på hovedstød…