Jess Thorup

Thorup: Ikke det jeg havde håbet og troet på

Jess Thorup fik ikke noget morsomt gensyn med sin gamle hjemmebane, da han her til aften så sine spillere blive kørt over i 2. halvleg af et veloplagt FC Midtjylland-hold, der sagtens kunne have vundet større.

"Ja, efter det fjerde mål, talte Hjalte og jeg om, at nu måtte vi altså til at sætte proppen i, for at det ikke skulle blive rigtig grimt," sagde Thorup.

"Det blev slet ikke den kamp, jeg havde håbet og troet på, men vi må også rose Midtjylland for at spille powerfodbold, når den er bedst."

"Jeg synes egentlig, vi kom okay fra start i de første 30-35 minutter, men vi var stadig lidt for passive i forhold til det udtryk, vi gerne ville se."

"Jeg tager ansvaret for, at vi ændrede formation til at spille mand-mod-mand i stedet for zone, for vi har ikke haft lang tid til at træne på det, men jeg følte, at vi havde brug for at prøve noget nyt for at ruske lidt op i tingene."

"Men så snart de kommer foran, så får de den selvtillid, som de måske har manglet i nogle kampe, mens vi omvendt får for mange negative tanker om de problemer, vi har haft og især her på denne bane. Vi har så mange dygtige fodboldspillere, men når ikke vi har modet til for alvor at spille, så er det kun et spørgsmål om tid, før vi bliver overmatchet"

"Jeg havde troet, vi var tættere på dem, men der er stadig langt til toppen, og vi har et kæmpe arbejde foran os på træningsbanen. Nu skal mange af spillerne ud med deres landshold, og det kan være svært oven på sådan en aften her, men vi må arbejde videre og se at få humøret og troen tilbage igen til den næste kamp om to uger," sluttede Thorup.