Mathias Zanka

0-4 i Herning

For niende gang i træk må vi rejse tomhændede fra Herning, og denne gang med et sviende 0-4-nederlag i bagagen.

De første 35 minutter så det ellers fornuftigt ud i den 3-4-3-formation, som Thorup havde valgt at stille med, og som helt holdt hjemmeholdet fra chancer.

Efter godt 20 minutter var midtjyderne også heldige, da Scholz headede på egen overligger, men snart fandt de skarpheden frem i den anden ende af banen.

Med fem minutters mellemrum sørgede Kaba og Evander for en pauseføring på 2-0, og inden der var spillet fem minutter af 2. halvleg, havde Sisto øget til 3-0, og Viktor Fischer var udvist efter sit andet gule kort.

Resten af kampen kæmpede vi med ryggen mod muren for at begrænse nederlaget, men trods flere gode midtjyske tilbud, så blev det kun til en enkelt scoring mere ved Sisto.