Nicolai Boilesen

Reaktioner fra Boilesen, Stage og Nelsson

Det blev en grim aften i Herning, hvor vi taber med 4-0 efter at have spillet det meste af 2. halvleg i undertal. 

Nicolai Boilesen:
"Elendigt. Vi havde en gameplan, da vi kom ind til kampen, den fulgte vi på ingen måde i 1. halvleg. Jeg er skuffet over, at vi virker bange på bolden. Vi vidste, vi skulle igennem den første fase af deres pres, og så kunne vores muligheder opstå, men vi spillede for mange alibi-bolde til siden eller bagud. Vi sendte i bund og grund bare lorten videre til næste holdkammerat, og det holder simpelthen ikke. Vi skal tage ansvar for os selv og hinanden. Alt i alt, en meget skuffende præstation," sagde Nicolai Boilesen.

Victor Nelsson:
"Vores spillemæssige præstation var simpelthen ikke god nok. Jeg står med en følelse af, at vi kæmpede og løb rigtig meget, men desværre også meget forgæves. I store dele af kampen blev vi udspillet af Midtjylland, og det gør rigtig ondt. Vi har meget, der skal forbedres frem mod den næste periode," fortalte Victor Nelsson.

Jens Stage:
"Vi taber 4-0, så det handler ikke om marginaler eller andre undskyldninger. De var bedre end os, klart. Det var ganske enkelt ikke godt nok. Efter deres første mål så det skrækkeligt ud, og det havde intet med formationen at gøre. Vi har meget at forbedre, og vi har en del af snakke om. Og selvom det virker forkert at sige lige nu, så kommer der en ny kamp igen," var meldingen fra Stage.