Lukas Lerager

Thorup: Højintens topkamp med fantastiske fans i ryggen

Selv om vi ikke har vundet noget endnu, var der naturligvis stor begejstring i FCK-lejren over såvel 4-2-sejren over de forsvarende mestre og ikke mindst den stærke præstation, der førte til resultatet.

"Det blev virkelig den højintense topkamp, vi havde set frem til, og med fantastiske fans i ryggen, der virkelig bar holdet frem!" sagde Jess Thorup.

"Stor credit til spillerne for, at vi stadig er en del af topkampen, og for den måde, som de i dag kom tilbage på i kampen og virkelig satte det aftryk, vi gerne ville."

"Vi havde regnet med en intens kamp, hvor holdene ville skiftes til at have momentum, og det fik vi også, og så havde vi marginalerne og skarpheden i felterne på vores side i dag."

"Vi ændrede lidt på vores presspil i pausen, for det fungerede ikke helt som det skulle før pausen, hvor vi ikke altid lå tæt nok på midtjyderne, men vi fik rettet op på det."

"Alt i alt var det en fantastisk kamp at være vidne til, og det lød det også til at have været på tribunerne. Hårdt spil, tacklinger, dueller, masser af aktioner i begge ender af banen... en fed kamp!"

"Vi satte os inden slutspillet et delmål om at vinde slutspillet, og det tror jeg, vi allerede har opnået. Det kan vi selvfølgelig ikke bruge til noget her og nu, men det siger noget om, at vi er på rette vej til næste sæson, hvor det gælder om at være klar fra start."

"For et stykke tid siden var der ikke mange, der troede vi kunne være med helt til det sidste, men drengene har virkelig troet på det hele tiden. Men nu må vi se, om det er for sent. Vi kan stadig ikke afgøre noget selv, og vi har stadig en svær kamp i Randers på mandag, som vi selv skal sørge for at vinde. Så må vi se, hvor langt det rækker," sluttede Thorup.