Jess Thorup

Thorup før Silkeborg: Så er det nu!

Mesterskabsspillet er blevet helt tæt. Onsdag aften venter endnu et topopgør, og forud for Silkeborg-kampen har den stået på fysisk restitution og mental forberedelse for truppen.

Skal præstere maksimalt
”Vi har tre kampe tilbage og har den fordel selv at kunne afgøre tingene," siger Jess Thorup.

"Den fordel vil vi ikke give fra os, og der­for skal vi præstere maksimalt mod Silkeborg. Al vores fokus og energi er rettet mod at vinde den kamp, som vi ser meget frem til."

Alle vil give alt
"Det er ikke sikkert, at det bliver sprudlende og smuk fodbold hele vejen igennem, men jeg kan love jer for, at alle mand kommer til at give alt for at få de tre point,” siger Thorup.

”Vi har brugt en del tid på at tale om, hvilken attitude vi vil møde de sidste tre kampe med. Vi vil skyde brystet frem, tage fat i fællesskab og trække tro­fæ­et hjem til København. Det er det eneste, der tæller for os."

"Vi kommer til at se en spillertrup, der efterlader alt hvad vi har på banen for de tre point.”

Træning i Parken
Truppen trænede i dag i Parken. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Får brug for støtten
Cheftræneren fortsætter med en opfordring til alle, der kommer i Parken onsdag aften:

”Spillerne har valgt attitude, og jeg håber også, at et fyldt Parken har den tilgang. Drengene får brug for al den støtte, der kan leveres fra tribunerne, og jeg håber, at vores fantastiske fans giver os 110 procent opbakning fra første til sidste minut, så vi sammen henter vi den sejr, vi skal bruge.”

Vi kommer med to uafgjorte kampe i bagagen fra udekampe mod FC Midtjylland og Brøndby, og selvom vi samlet set er forårets bedste, så er det tid til en sejr i egen hule igen:

”Vi mødte jo Silkeborg for få kampe siden og ved præcis, hvilken kamp der er i vente, og hvad det kræver af os. Så det er en afklaret spillertrup, der går ind til kampen,” slutter Jess Thorup.

Der er kickoff i topkampen onsdag kl. 20, og du kan sikre dig plads lige her.