Rasmus Falk

Falk før Silkeborg: Vi skal spille med mod og lyst

Onsdag aften venter en særdeles vigtig kamp i Parken, når vi tager mod Silkeborg i et topopgør, hvor der er afgørende point på spil i jagten på mesterskabet.

”Det er helt sikkert en spændende kamp for alle, der følger Superligaen og ikke mindst for alle, der følger F.C. København," siger Rasmus Falk.

"Alle ved, hvad det handler om, og vi skal ud og spille med mod og lyst til at vise, at vi er det bedste hold."

"Vi glæder os til at komme ind i Parken igen, hvor vi vil gøre alt for at give vores fans en god oplevelse. Det sker først og fremmest med en sejr, men vi vil selvfølgelig også meget gerne vise alle noget flot spil,” siger Falk.

>> Find din plads til kampen her

Kun intense kampe lige nu
Før kampen topper vi 3F Superliga med et points forspring til FC Midtjylland, mens SIlkeborg ligger på tredjepladsen med et forspring på fem point ned til AaB på fjerdepladsen.

”Der er kun intense kampe lige nu, hvor tingene skal afgøres i de sidste runder," fortsætter Falk.

"Den eneste måde, vi kan gå til resten af sæsonen på, er at have al vores fokus og energi rettet mod vores næste opgave og præstation."

"Nu handler alt om at være skarpe onsdag aften, og med Parken i ryggen, så ser vi frem til det, selvom vi ved, at det ikke bliver let."

Silkeborg har gjort det flot
"Der kan sagtens være perioder af kampen, hvor Silkeborg er boldbesiddende, men her skal vi også være i kontrol som hold, hvor det bliver hårdt arbejde,” siger Falk, der har masser af ros til onsdagens modstander:

”Vi anerkender fuldt ud, at Silkeborg har gjort det flot denne sæson, og de har over lang tid bygget et stærkt koncept op, som især på deres hjemmebane er godt – det er imponerende."

Vi skal sætte tonen
"Men når det er sagt, så har vi også så meget kvalitet i vores hold, at vi skal skabe en kamp, hvor det er os, der afgør tingene og sætter tonen,” slutter Rasmus Falk.

>> Varm op i fanområdet bag Sektion 12 fra kl. 18