Jess Thorup

Thorup før Helsingør: Vil se øget intensitet og kvalitet

Onsdag kl. 13.00 gælder det årets anden træningskamp. FC Helsingør fra 1. division er modstanderen på Nummer 10.”Vi er kommet godt i gang og spillerne har gjort en fin figur efter ferien. I vores første træningskamp mod Hvidovre i fredags var der både godt og skidt at tage med, hvilket kun er naturligt med tanke på hvor vi står netop nu med stor fokus på det fysiske. Der er blevet lagt på, og vi øger intensiteten og kvaliteten til træningerne. Det skal vi prøve at overføre til kampen i morgen,” siger Jess Thorup inden opgøret og fortsætter:”Nogle spillere vil få mere spilletid end i første kamp mod Hvidovre, hvor alle fik en halvleg hver. Men jeg forventer at så godt som alle de udtagne spillere kommer i aktion undervejs.

Træningslejren til Portugal måtte som bekendt aflyses, så Thorup & Co. har måttet tilpasse træningen herhjemme i det kolde København.

”Vi har justeret træningen efter forholdene, og der er fx nogle taktiske ting, hvor man ikke kan stå stille og nørde helt på samme måde i vejret herhjemme. Så vi bruger tiden ude på banerne mere aktivt, og ser så flere videoklip før og efter træningen i stedet - og kommer også til at bruge tid på video både i mindre grupper og individuelt i de kommende dage.”

”Det eneste, der er ærgerligt, er, at vi stadig må træne på kunstgræs, og ikke er under varmere himmelstrøg, men det er sådan det er, og vi respekterer selvfølgelig myndighedernes rejserestriktioner. Det er heldigvis en fantastisk god kunstbane, som vi træner og også spiller på i morgen her på anlægget. Så det handler om at få det bedste ud af det. Og vi har kun to træningskampe tilbage, inden det går løs mod AaB i Superligaen, så kampen mod Helsingør er en vigtig del af forberedelserne til foråret for os.”

Kampen mod FC Helsingør kan du se på LIVESTREAM på vores Facebook-side. Der er kick off onsdag kl. 13.00.