Pep Biel
Hákon Arnar Haraldsson
Karlo Bartolec

3-2 og stadig plads til forbedringer

Det blev en lang eftermiddag med 105 minutters spilletid på Frederiksberg, eftersom de to holds trænere inden kampen aftalte at spille 60 + 45 minutter.

Bagefter var cheftræner Jess Thorup ikke helt tilfreds med indsatsen, for selv om vi havde mange udmærkede offensive aktioner og scorede nogle glimrende mål, så kom nordsjællænderne også meget nemt til mange chancer og kunne let have scoret flere mål. Derfor er der stadig plads til forbedringer i de kommende ugers træningsarbejde.

Lidt panderynker er der også om Nicolai Boilesen, der måtte udgå efter ca. 50 minutter, men det er endnu for tidligt at sige, om der er tale om en skade, eller han har "taget det i opløbet".

Truppen var igen helt uden Pierre Bengtsson og Robert Mudrazija, og efter kampen ville Thorup blot bekræfte, at der sker noget omkring Mudrazija i øjeblikket, så han kan være på vej væk.

Ligesom mod Hvidovre i sidste uge kom vi tidligt bagud, da et pågående og aggressivt Helsingør-hold scorede allerede i det 2. minut, hvor Anders Holst bankede bolden i nettet med et fladt skud. De havde flere gode angreb i de første ti minutter, hvor de med lidt held kunne have scoret yderligere, men snart svarede vi igen i den anden ende.

Først reddede Kevin Stuhr-Ellegaard fra Viktor Fischer, og siden skruede Pep Biel bolden tæt forbi fra kanten af feltet. Efter et kvarters tid sendte Fischer bolden på stolpen, og efterhånden var vi mere og mere på bolden.

Efter 26 minutter faldt udligningen, da Stuhr-Ellegaard halvklarede et skud fra Pep Biel, og Wilczek var hurtigt over returbolden og ekspederede den over stregen.

Vi spillede glimrende angrebsfodbold i den periode, men Helsingør var stadig farlige på kontraer, og efter 38 minutter opsnappede Tonni Adamsen en for kort tilbagelægning, men helt alene med Kalle lobbede han bolden over både ham og målet. Lidt efter måtte Boilesen også sparke væk på stregen, da Carl Lange var ved at score.

Efter 45 minutter holdt holdene en kort pause, inden vi fortsatte med samme hold, og bare to minutter senere scorede Viktor Fischer, da han trak sig fri i venstre side af feltet og satte bolden fladt i det lange hjørne. Kort efter var han meget tæt på at gentage kunststykket, men denne gang gik bolden på den forkerte side af træværket.

Kort før vi nåede de 60 minutter, hvor et nyt hold stod klar til at komme på banen, kom Stage højest på et hjørne, men Stuhr-Ellegaard afværgede til et nyt - men det kom Stage også bedst op til, og så endte bolden i netmaskerne til 3-1.

Herefter sendte vi som sagt friske folk på banen (Nelsson havde allerede efter 50 minutter afløst Boilesen) og spillede nu med: Stephan Andersen – Karlo Bartolec, Victor Nelsson (anf.), Andreas Bjelland, Victor Kristiansen – Marko Stamenic, Marios Oikonomou, Nicolaj Thomsen – Rasmus Højlund, Hákon Arnar Haraldsson, William Bøving

Regnen silede nu ned over banen, og efter 68 minutter reducerede Helsingørs Carl Lange efter et hurtigt kontraløb i venstre side, som han afsluttede med at lobbe bolden over Stephan.

Så tog den lille islænding, Hákon Arnar Haraldsson, fat og havde tre store muligheder, men først reddede de på stregen, anden gang blev han vinket offside, da han styrede bolden i nettet, og tredje gang gik flaget også i vejret, efter at han havde tæmmet en svær bold og lobbet den over keeperen og i mål.

Kort før de 90 minutter fik Thomsen en stor skudchance i feltet, som en forsvarer blokerede, og Rasmus Højlund havde også et nærgående skud, og Hákon var såmænd tæt på endnu engang efter en fin aflevering fra Bøving, men fik ikke fart nok i skuddet.

Så en chancerig kamp med periodevis også fint angrebsspil, men også med plads til forbedringer i flere af spillets faser - men der er stadig også to uger til det bliver alvor. Foreløbig kan vi nu se frem til to testkampe mod AGF næste onsdag med et A- og et B-hold.