Jess Thorup

Thorup: Et step op fra sidste søndag

”Det var dejligt med endnu en sejr og et clean sheet,” sagde en veltilfreds cheftræner Jess Thorup efter 2-0-sejren i Viborg.

”Vores 1. halvleg var rigtig fint, hvor vi var i god kontrol med kampen, og vi så stærke ud med bolden og manglede måske bare at komme til lidt flere chancer. Men spillemæssigt var den et step op fra sidste søndag mod OB.”

”2. halvleg blev mere fight end godt spil, men det mestrede vi også, og hvis man ser på chancestatistikken, så kommer vi faktisk til en del gode muligheder på omstillinger.”

”Viborg kommer til mange dødbolde, men vi holder dem nede på få store chancer, og man kan virkelig se, at alle kæmper hårdt for at få de her tre point.”

”Og ligesom sidste søndag har vi igen i dag folk, der kommer ind fra bænken og gør en forskel. Sidst kom Babacar ind og scorede, og i dag var det Nicolai, der også var med til at holde godt fast i bolden. Og Vavro, der spillede stærkt sidst, var også i centrum i dag med sit flotte frispark, så det var de to hjemvendte spillere, der stod for målene. Det var også dejligt at se Falk få 90 minutter, og specielt i 1. halvleg tog han godt fat i bolden, og Diks kom også i gang igen og fik de sidste ti minutter.”

”Både Babacar eller Nicolai mangler det sidste på grundformen og kan ikke gå 90 minutter for fuld damp, så derfor ser vi fra kamp til kamp på, hvem der skal spille. Men det er vigtigt, at den anden sidder klar på bænken til at komme ind og gøre en forskel.”

”Men som sagt, jeg synes det var et step op, og kan vi fortsætte med det og stadig vinde, så begynder det for alvor at ligne noget. Det gælder stadig bare om at ligge nummer 1 efter sidste runde, men det gør jo bestemt ikke noget, at vi ligger der allerede nu,” smilede Thorup.

Allerede på fredag den 4. marts, kl. 20 fortsætter pointjagten, når Randers FC kommer til Parken, så vi har længere forberedelsestid til udekampen mod PSV den 10. marts i Eindhoven.