Jess Thorup

Thorup: Et lille skridt, men et vigtigt skridt

”Med det vi har været igennem, så er jeg meget stolt og tilfreds med, at drengene går ud og levere sådan en gang fodbold, det skal de have kæmpe ros for,” sagde en glad og også lettet Jess Thorup efter 3-1-sejren i Haderslev.

”Ja, jeg er selvfølgelig lettet, for sejre er nu engang den bedste medicin. Det var kun et lille skridt, men det var til gengæld et vigtigt skridt, og måske kan vi tage endnu et skridt næste gang.”

”Vores offensive spil i de første 45 minutter er noget af det bedste jeg har set meget længe. Vi viste virkelig, at vi var ét team, der bevarede roen og kæmpede sammen i dag.”

”Det er en svær modstander at spille på, og banens beskaffenhed var heller ikke god, men vi er i god kontrol og skiller dem jo nærmest ad før pausen, hvor Stage også kunne have scoret et par gange.”

”Efter pausen kommer vi mere under pres, men jeg synes stadig, vi kontrollerer kampen udmærket. Vi kunne selvfølgelig have været skarpere på bl.a. vores omstillinger, men vi viser, at vi ikke er bange for at vinde. Det var en solid holdpræstation, og det er det vigtigste for mig.”

”Nu har vi fokus på næste søndags hjemmekamp mod AC Horsens, og al snak om hvordan det ser ud næste år til maj, det er ikke et tema lige nu.”