Carlos Zeca

Reaktioner fra spillerne

Nicolai Boilesen
”Det er længe siden, vi har set så gode ud!”

”Vi har været under stort pres og havde hårdt brug for de 3 point, og vores udtryk i især de første 45 minutter viser, at vi har kvaliteterne. Der er vi jo helt fantastiske og splitter dem flere gange med gode aktioner.

”Jeg er især meget tilfreds med det udtryk, vi viser i dag og især i de første 45 minutter. Der har været meget virak omkring klubben, og vi har været under stort pres, men alle går ud med stor iver og stærkt sammenhold, og jeg er glad for, at vi viser det på banen, så det ikke bare er snak.”

”2. halvleg er ikke helt god nok, så der er stadig noget at arbejde videre med, men det her var et vigtigt skridt i den rigtige retning.”

Carlos Zeca
”Det var dejligt at være tilbage og være med til at sikre en sejr sammen med drengene. Det var virkelig en sejr for holdet i dag, hvor alle mand arbejdede stenhårdt.”

”Jeg havde en god følelse af spillet inden på banen, men der er stadig noget, vi kan forbedre fra vores 2. halvleg, men det var vigtigt, at vi kan tage hjem med tre point.”

Rasmus Falk
”Vi viser et virkelig højt niveau før pausen, hvor jeg synes, at vi spillede rigtig flot. Der er også gode perioder i 2. halvleg, men vi giver lidt mere væk, og dygtige spillere som Wright og AK skal man hele tiden holde et godt øje med. Vi kunne også selv have været lidt skarpere i de sidste pasninger og afslutninger, men alt i alt så leverer vi en stærk indsats og får den sejr, vi havde brug for.”

Viktor Fischer
”Vi fik vist, at vi kan spille god fodbold, så det skal vi bygge videre på. Sejre er altid et bedre udgangspunkt for det videre arbejde, og vi kan også se tilbage på en stærk holdpræstation, når vi nu skal hjem og forberede os til Horsenskampen om en uge.”

”Det vigtigste for mig var, at vi var bedst på bolden. Sådan skal et FCK-hold spille. Jeg synes ikke, det handler så meget om systemer om talkombinationer, men mere om indstilling, og at vi holder os til den plan, vi har lagt inden kampen.”

”Vi kan bruge den her kamp som målestok for, hvor overliggeren skal være som minimum fremover.

Nicolaj Thomsen
”Det var selvfølgelig rigtig dejligt at være med igen og også få nogle minutter på banen, så jeg er glad af flere årsager. Det var en virkelig fed præstation at være med til, og vi spiller generelt rigtig god fodbold i dag.”