Jubel efter scoring

JA TAK! Sejr i Haderslev

Det blev til en tiltrængt 3-1 sejr over SønderjyskE i Haderslev efter en flot spillet 1. halvleg, hvor Daramy og Zeca scorede målene.

Mohamed Daramy skulle ikke bruge lang tid, før han stak ind bag SønderjyskE-forsvaret og bragte os foran efter kun 3 minutter. Det var Rasmus Falks pasning i dybden, som lå perfekt til Daramy, som kunne vende rundt og udplacere australske Thomas Lawrence.

Vi fortsatte med at dominere 1. halvleg, og havde flere gode muligheder til at score flere mål. Jens Stage ramte stolpen, da han blev spillet fri, og samme Stage havde endnu en mulighed, som Thomas Lawrence fik taget sig af inde på stregen.

Det var anfører Carlos Zeca, som gav os det næste mål, da han fulgte op på en nedfaldsbold i feltet og sikkert sparkede den i kassen.

Det betød, at vi gik til pause med en 2-0 føring.

SønderjyskE fik dog reduceret da Alexander Bah headede et indlæg i kassen efter 73 minutter, og det var efter en periode, hvor sønderjyderne havde haft teten med de største chancer.

Rasmus Falk sikrede dog sejren, da han efter et flot angreb satte den sidste fod på Bryan Oviedos spark mod mål, og dermed stod det 3-1 efter 81 minutter.

Det blev også slutresultatet, og dermed hentede vi de 3 point i Haderslev.

Der var flere VAR-kendelser i 2. halvleg, dem skal vi nok gå mere i dybden med i vores kampreferat.