Jubel efter scoring

Thorup efter 1-0 i Farum: En mandfolkepræstation!

"1-0  er en af de bedste sejre at vinde, når kampen lever lige til det sidste, og det gjorde den jo, selv om de ikke kom til de helt store chancer i tillægstiden," sagde en glad og veltilfreds Jess Thorup efter sejren i Farum.

”Det var en mandfolkepræstation af holdet på en af de sværeste udebaner, hvor Nordsjælland har været meget stærke og ikke tabt i denne sæson indtil i dag.”

”Se bare hvad holdet har været igennem de seneste uger med bl.a. corona og skader, og vi får også en skade under kampen i dag. Men alle står sammen, kæmper virkelig for hinanden og bliver ved med at tro på tingene. Der er ved at blive opbygget en tro på egne evner, og det er vigtigt.”

”Der er jo nærmest tale om en stime, når vi nu vinder for tredje kamp i træk og også holder nullet for anden kamp i træk. Vi kunne godt have lukket kampen tidligere i dag, for vi brænder også en del chancer, men det vigtigste for mig er, at spillerne kommer til chancerne. Så skal målene nok komme. Og Peps mål var jo et fantastisk mål!"

”Så der er selvfølgelig god stemning i omklædningsrummet lige nu, men vi skal hjem og forberede os på endnu to svære kampe inden vinterpausen,” sluttede Jess Thorup fra Farum