Carlos Zeca

Sidste nyt før FCN-FCK

Trøjedebut
I dag spiller vi for første gang i den nye Third Jersey 2021.

Sidst vi var i Farum den 14. juni - og spillede 1-1 - var det vores første kamp i den nuværende blå udebanetrøje. Den 26. februar 2017 præsenterede vi også en ny trøje i Farum - det var den blå "jubilæumstrøje", og den kamp endte også 1-1.

Third Jersey 2021


>> Find trøjen her


FCN-truppen
FC Nordsjælland har Kamaldeen Sulemana tilbage fra karantæne, men må undvære Mohammed Diomande, der har brækket anklen.


Korte facts
Mathias Zanka kan i dag spille sin FCK-kamp nr. 284 og komme i Top 3 over flest FCK-kampe Michael Mio har også 284, mens Hjalte Nørregaard har 320 og William Kvist har 425 kampe. William har også spillet flest kampe mod FC Nordsjælland (29 kampe), mens Pierre Bengtsson og Lars Jacobsen har næst flest med 22 hver.

Jess Thorup senest var i Farum som træner den 15. april 2018, hvor FC Midtjylland vandt 2-1. Victor Nelsson reducerede til 1-2 for FC Nordsjælland og blev siden udvist for to gule kort – hans eneste udvisning i 133 Superligakampe for FC Nordsjælland og FCK.

FCK og FC Nordsjælland var inden denne runde de to hold, der – ud over FC Midtjylland - havde flest skud på mål i denne sæson med 56 hver.

FCK og FC Nordsjælland har begge scoret det første mål i 7 af deres kampe. Vores er endt med V5, U1, T1, og deres med V3, U3, T1.

De to holds modstandere har scoret først i 4 kampe, og vi har tabt hver gang (V0, U0, T4), og FCN har V1, U1, T2.

Vi er det hold, der har scoret flest hovedstødsmål denne sæson (4) – FC Nordsjælland og fem andre klubber har lavet 3 hovedstødsmål.

Zeca og Falk er de to spillere, som denne sæson har haft flest afleveringer på modstanderens banehalvdel med 388 henholdsvis 325. De har også meget høje ”succesrater”, idet 90,2 % henholdsvis 87,0 % af afleveringerne har været succesfulde.

Zeca og Falk


Dommerne
Dommer: Jakob A. Sundberg
Linjedommere: Jesper Dahl og Danny Kolding
Fjerdedommer: Anders Skjødt Voergaard
VAR & AVAR: Anders Poulsen og Frida Klarlund
Replay operatør: Adam Isherwood

Jakob A. Sundberg er ny Superligadommer denne sæson. hvor han har dømt 5 kampe. Det er hans første FCK-kamp, og han har dømt en enkelt med FC Nordsjælland hjemme mod FC Midtjylland. Vi har dog haft ham i en del reserveligakampe, bl.a. også i Farum.

Anders Skjødt Voergaard får som fjerdedommer sin første Superliga-optræden. Frida Klarlund i VAR-rummet er også et nyt bekendtskab i Superliga-sammenhæng, men hun er Danmarks højst rangerede kvindelige dommer, som UEFA inden denne sæson rykkede op i kategori 1.


Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Viktor Fischer, Pierre Bengtsson og Andreas Bjelland er i ”corona-karantæne” efter at være testet positive for Covid-19.

Victor Nelsson og Bryan Oviedo får karantæne ved næste gule kort, og det samme gør FC Nordsjællands Ulrik Yttergård Jenssen, og Mikkel Rygaard. Desuden får Kamaldeen Sulemane karantæne, hvis advarslen er til 6 strafpoint.

FC Nordsjælland har Mohammed Diomande og Jonathan Amon på skadelisten.


TV
Du kan se kampen på Canal 9 / DPlay med optakt fra kl. 15.00.

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København har vundet mindst én hallen i 4 af deres 5 seneste udekampe mod FCN
>> FCK vinder mindst én halvleg: odds 1,50

F.C. København har scoret første mål i 4 af deres seneste 5 kampe mod FCN
>> FCK scorer første mål: odds 1,66

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.