Peter Ankersen

Spillerreaktioner: Godt hamret ind af Pep

Peter Ankersen
”I pausen havde vi havde snakket om, at vi havde godt fat i dem, men vi vidste også, at de var farlige når vi mistede bolden, for de er dygtige til deres omstillinger. Men vi havde lukket godt ned for dem. Vi spillede selv fornuftigt, ikke på vores topniveau, men klogt – og vi vidste, at chancerne ville komme, og så gjaldt det bare om at putte bolden ind. Pep Biels mål var fantastisk og med et godt opspil – og ikke mindst godt hamret ind. Sådan en af dem, hvor man nogle gange banker den ind, og andre gange sparker den ud af stadion. Men vi har fået troen på tingene, vi spiller fornuftigt og er ved at have styr på forsvaret – der ellers har været lidt vaklende – men vi er på rette vej, vi har tre sejre i træk, det giver selvtillid og en winning mentality. Vi har også haft det lidt svært heroppe i Farum, så skønt at tage hjem med tre point.” 

Pep Biel
”Jeg har rigtig gode følelser her efter kampen, jeg synes vi har arbejdet godt – og har også spillet mere frigjort i de seneste kampe. Og mit mål var vist godt, og jeg er meget glad for at have scoret sejrsmålet. Men som sagt, jeg har nogle gode følelser efter dagens kamp, vi har nu vundet tre kampe i træk og jeg er meget tilfreds med det arbejde, vi som hold har leveret.”

Mathias ”Zanka” Jørgensen
”Jeg synes vi leverer en god præstation i dag, det var en god holdpræstation – men vi kunne godt være endt med kun et point i dag, men vi ville stadig have været tilfreds med præstation. Det handler ikke så meget om, om en enkelt spiller scorer fire mål eller spiller helt fantastisk, det handler om hele holdets præstation. Så der er fokus på præstationen lige nu. Man skal være glad for at få lov til at opleve Kamal-Deen, mens han er i Superligaen, men vi gjorde det godt og holdt dem nede på få chancer. Og det på en svær bane, hvor mange har det svært, så vi er glad for vores spil i dag. Vi har fået selvtillid, der er ikke så meget nervøsitet før kampen, folk glæder sig og har en god følelse. Jeg håber og tror da også på, at vi kan spille med i toppen, og fortsætter vi med at spille som i dag, så er der da også muligheder.”